My Sweet Annivesary

Wah3...tahun nih memang best ler...selama 7 tahun bergelar isteri 2011 adalah pertama kalinya aku celebrate aku punya annivesary...THANK CHAYANK..tp terlupa lak nk snap picture aku nan my hubby..hahaaahaaaa..xkisah lah...jnji gambar kek ada da kira ok ler...tp yang paling bestnyer sebab mak sedara kesayangan aku ada..huhuuhuu...memang hapening kowt...walaupon celebrate nih agak kecil kecilan tp ianya tetap aku ingat sampai mati...ari tuh makteh masak sedap wooo...mak pon ada sama..ermmmm da lama xmakam sesamer kan...kan...kan...thanks makteh coz sudi bermalam kt umah aku selama 2 malam...menu kami ari tuh cukup2 sedap..antaranya :
|
|
|
|
|
|
|
V
*Gulai Ikan
*Sambal Belacan
*Ikan Merah Goreng
*Ikan Merah Masak Cabai
*Ulam Pucuk Paku Rawan (My feberet)
*Sambal Indon (Maid yang buatkan...)
*Sotong Masak Kicap (=( sedeynya sebab xley makan)
dannnnnnn
*Nasi Putih...
|
|
|
|
|
|
|
V
Memang sedap lah sesangat...Alhamdulillah kenyang sudaaaa...Lepas jer makan nasik bru lah makan KEK ANNIVESARY aku...

Aduhhh...seksinya TEDDY BEAR aku potong kek...
Annivesary saper nih???hahaaahaa
Gurl (Qishh) n Boy (Faidi) yg kat blakang tuh anak makteh...

Walaupon kek ni kecik...tp kek ni dah bg aku beribu-ribu erti...

Huhuuu...yang ni ler mak sedara kesayangan aku...
Yang bju putih tu anak dia yg sulung...nama dy Aqillah

Emak tersayang..ish...ish...ish...kusyuk sguh eh dgr makteh citer...

Huhuuu tamat ler sudah citer pacai aku nyer annivesary...







2 comments:

♥ Che NamNam ♥ said...

Selamat ulangtahun perkahwinan..Moga berbahagia hingga ker akhir hayat..

NIEZA MATNOR said...

thanks awak...hope awak pun bhgia dcc yang tersayang=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright@NIEZAMATNOR/RESTORAN MACAM MACAM RASA/Alor Star,Kedah