Menu Yang Sama Jew!!

Errrmmmm...malam nih masih makan menu yang sama dengan yang siang tadi...nacik putih n ikan haruan goreng...berkuahkan kicap manis...hahaaahaaa...sangat2 simple kan..xper lah jnji kenyang.yang sebenarnya aku malaih da nk kaco mak suruh dia uat sup ikan haruan..dia pon xlarat...aku masak sendiri jer..makan yang simple2 jer.tu pon ader yang numpang makan sekali...nk tahu x sape?hahaahaaa...teddy bear kesayangan aku ler...anak aku yang chubby tuh..nama dia Afif Farhan..very2 the chubby boy...dia makan lebih dari aku yang sakit...anak punya pasai berkorban jer lah...

Alhamdulillah..kinyang suda =)





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright@NIEZAMATNOR/RESTORAN MACAM MACAM RASA/Alor Star,Kedah